Minune mare făcută de Sfântul care vine grabnic în ajutorul tuturor oamenilor! “Cum m-a ajutat Sfântul prima dată când l-am cunoscut!

Minune mare făcută de Sfântul care vine grabnic în ajutorul tuturor oamenilor! “Cum m-a ajutat Sfântul prima dată când l-am cunoscut! Aveam o problemă de sănătate despre care voi scrie aici! L-am visat poate chiar de cum am adormit! Mi-a spus exact asa”! Mărturie cutremurătoare:

 

„Buna ziua. Doresc sa dau acceasta marturie despre cum am primit ajutor de la Sfântul Nectarie prima data de cand l-am cunoscut.

Acum 6 ani sa zicem eram intr-o seara la mine acasa si imi studiam tenul intr-o oglinda ca apoi sa imi zgandaresc o bubita pe care am banuit o a fi un cos si tot zgandarind o pana aproape de culcare sa-mi dau seama cu groaza ca am agresat o alunita de fapt si ca urmare partea de buza superioară unde se afla sa mi se umfle si sa ma doara spre groaza mea cea mai mare si cu toata frica sa ma gandesc la ce am facut si apoi la cate voi patimi stiind eu ca alunitele sunt atat de periculoase si nu e voie sa umblam la ele mai ales asa cum o facusem eu.

 

Ingrozita priveam in oglinda din vecinatatea patului meu perprlindu-ma pe toate partile si cu lacrimi pe obraz am inceput sa-l implor pe Sfantul Nectarie sa ma ajute si sa nu ma lase si sa ma vindece. Si plangeam si ma rugam asa adormind cu lacrimi pe obraz, lacrimi de disperare pentru ce avea sa urmeze, in gandul meu. Marturisesc ca l-am visat pe Sfantul poate chiar de cum am adormit, nu mai stiu, dar cand m-am trezit a doua zi mi-am dat seama ca Sfantul mi-a aparut in vis si mi-a spus exact asa:

 

„Ce ai de esti asa agitata? Nu ai nimic, stai linistita”

 

Acestea fiind spuse pe un ton de dojana parinteasca ca si cand mama mea insasi mi s-a adresat. Buza mea arata normal nu mai era umflata iar acolo unde eu zgandarisem locul era ca si mai inainte dar puea clar acum ca e o alunita si nu in cos cum am crezut. I-am multumit din inima Sfântului Nectarie pentru ca m-a ajutat si pentru ca mi s-a aratat in vis. Nu eram nici pe departe mai ales atunci cineva care sa merite atata cinste din partea lui.

Al doilea ajutor l-am primit in licenta cand am citit zi de zi Acatistul Sfantului Nectarie si m-am rugat sa ma ajute la examene.

 

Foarte multe semne mi-a aratat de la a inchide gura profesorilor care cu alti colegi dadeau cu lucrarile de pamant iar cand ajungeau la mine ba erau chemati in alte parti si ma acceptau in graba fara multe corecturi ba le suna telefonul si imi scurtau prezentarea lucrarii fara sa i ia nervii. Chiar notele mele au fost mai mari decat am meritat. Sfantul Nectarie mi le -a oranduit asa incat am terminat cu bine examenul final.

Acum ma rog din nou dansului intr o problema de sanatate si citesc din nou Acatistul dupa mult timp, ma rog si Sfantului Ioan Rusul si Maicii Domnului iar din data de 22 mai citesc pentri 9 zile rugaciunea pentru sanatate a Sfintei Sofia si starea mea de bine spune tot. Doamne ajuta Doamne in continuare, pentru rugaciunile tuturor sfintilor miluieste-ne pe noi ca stapan ce esti al nostru. Doamne ajuta!” Adriana

https://web.facebook.com/SfantulNectariesiSfantulIoanRusul

Cumpără o carte:


Pe mine m-a operat Sfântul Nectarie


Patericul pe înțelesul copiilor


Colindul vieţii mele


Viața, minunile și acatistul Părintelui Ilie Lăcătușu


Sfântul Iov din Uglea (1902-1985).
Din Patericul Maramureșului


Creștinismul sau Biserica


Lângă Valeriu Gafencu, Sfântul Închisorilor


Din temnițe spre Sinaxare – Danion Vasile (coordonator)


Doctorul de povesti


Pilde și istorisiri pentru copiii creștini.


Patericul Mirenilor


Cum sa ne crestem copiii. Canon de rugaciune pentru copilul bolnav


Minunile Sfântului Nectarie din Eghina Românească


Despre Avort- Motive, Traume, Consecințe


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana

Cumpără o carte:


Cele mai frumoase rugăciuni


Când copilul nu ascultă


Pollyanna, jocul bucuriei


Minunile icoanei Maica Domnului “Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră”


Cum să biruim frica


Deprimarea și tămăduirea ei în învățătura Bisericii


Învăţături despre mersul la biserică


Cele opt păcate de moarte şi lupta cu ele, Ascetica ortodoxă pentru mireni


Cum să ne îmbogăţim viaţa prin rugăciune


Cum să trăim în ziua de astăzi. Scrisori despre viaţa duhovnicească


Noul Materic. Cuvinte de suflet folositoare, uitate sau necunoscute, despre femei preacinstite și sfinte


Din temnițe spre Sinaxare


Noii martiri ai Rusiei


Minuni-Contemporane


Vino Si Vezi! Peripetiile Unui Ortodox In Lumea Contemporana